Logo
Imprimir esta página

Fira de Tots Sants Dénia 2019

  • Miércoles, 02 Octubre 2019 19:39
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

5334f1

La Fira de Tots Sants de Dénia se celebra del 18 d'octubre al 3 de novembre a l'esplanada de Torrecremada. Enguany, els dies en què es redueix el preu de les atraccions, coneguts com a Dia dels Xiquets i les Xiquetes, augmenten a cinc i seran el 18, 22, 24 i 29 d'octubre i el 3 de novembre.

Amb motiu de la instal·lació de les atraccions de la fira, el mercadet dels dilluns de Torrecremada es trasllada d'ubicació. Enguany, s'ha acordat amb els venedors instal·lar-lo en la zona del sector C-1, concretament als carrers de la Corona Boreal i d'Electra i en el camí dels Lladres. Aquest trasllat estarà vigent els dilluns 21 i 28 d'octubre i 4 de novembre.

Quant al rastro dels divendres de Torrecremada, se suspén la celebració els dies 18 i 25 d'octubre i 1 de novembre.

D'altra banda, la Regidoria de Mercats informa que, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el divendres 1 de novembre tancarà el Mercat Municipal de Dénia i no se celebrarà el mercadet de fruites i verdures del carrer de Magallanes.
TNM
Noticias Institucionales
Denia

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA